Smart Energi App: Få full oversikt over ditt strømforbruk

Netron har sammen med Smart Energi utviklet en app som gir kundene oversikt over sitt strømforbruk. Utfordringen startet med et utkast på UX design som ble testet mot et panel av fagpersoner med kompetanse om brukergruppen. Det var viktig at eksisterende kunder fant tjenesten attraktiv samtidig som nye og teknologisk bevisste kunder fikk oversikt over relevant data.

Senere i prosjektet ble det gjort innsiktsarbeid for bygging av en “smart plattform” i samarbeid med MIKE. Plattformen skal i fremtiden kunne levere data til flere formål. I første omgang var det mobilapplikasjonen som skulle hente data herfra.

Appen er utviklet i Flutter, og den kobles via en oAuth2 API til Smart Plattform som ligger i Microsoft Azure. Plattformen benytter MongoDB, Den synkroniseres løpende mot både Elhub og Nord Pool for å kunne gi så oppdatert og riktig informasjon som mulig.

Oversikt over strømforbruket

Med Smart Energi-appen kan du enkelt se daglige og månedlige kostnader for ditt strømforbruk. Du får oversikt over både nåværende og historiske data. Du kan til enhver tid se hvilke strømpriser som er gjeldende i løpet av døgnet. I tillegg kan du lese om strømtips og aktuelle nyheter fra Smart Energi.

Appen gir også enkel tilgang til informasjon om din strømavtale og eventuelle tilleggsprodukter du måtte ha. Du kan enkelt se fakturastatus, samt har rask tilgang til kundeservice.

Fokus på brukervennlighet

Smart Energi-appen utvikles med fokus på brukervennlighet og enkelhet. Med den intuitive og oversiktlige designet er det enkelt for deg å få oversikt over ditt strømforbruk og kostnader. Appen er tilgjengelig både på iOS og Android, og kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Smart Energi-appen gir deg muligheten til å ta kontroll over ditt strømforbruk og kostnader. Den gir deg enkel tilgang til all relevant informasjon om din strømavtale.

Smart energi app
SE-skjerm
Smart energi app
Smart energi app
folka anders wisur
Spørsmål om digital produktutvikling?

Ta kontakt med Anders på Netron Tek:

Telefon: 90074103
E-post: anders@netron.no

Relaterte prosjekter