malin folka i netron

Malin ringsell OLAFSRUD

CEO

Malin (f. 1994) er prosjektleder og har til enhver tid kontroll på stort og smått av bevegelige deler i prosjektene. Hun har de siste årene vært med på å bygge opp kommunikasjonsavdelingen vår slik den fremstår i dag, og har opparbeidet særlig kompetanse innen mediekjøp, digital annonsering og rapport/analyse.

Telefon: 94133886
E-post: malin@netron.no

Simen Johan Apenes

Forretningsrådgiver – Styreleder

Simen (f.1980) har bakgrunn som designer og har vært i kommunikasjonsbransjen siden sent nittitallet. I Netron har han hatt et utall roller siden 2007. Fra 2014 til 2023 har han hatt rollen som daglig leder. Simen har jobber med forretningsrådgivning og konseptutvikling på vegne av kunder og i Netron, noe han har gjort de siste 10 årene. Han ser alltid etter å utvikle nye muligheter og streber etter å gjøre det kompliserte enkelt.

Telefon: 92617781
E-post: simen@netron.no

Simen apenes folka i netron
morten Marius apenes folka i netron

Morten marius apenes

Kreativ leder

Morten Marius (f.1974) er byråets kreative leder med lang erfaring innen design og animasjon og etterhvert film og andre flater. Han holder en hånd over det meste som produseres i Netron og er en ressurs innenfor det kryssdisiplinære. Han jobber mest med regi, manus og idèutvikling. Han var med på å starte Netron i 2002.

Telefon: 91524696
E-post: morten@netron.no

Guri tysil

Kontorsjef

Guri (f.1964) er vår kontorsjef og har lang erfaring innen økonomi og ledelse. Hun holder styr på det meste av prosjekter, folk og andre bevegelige deler i Netron.

Telefon: 41478967
E-post: guri@netron.no

Guri Tysil folka i netron
Torgeir holm folka i netron

TORGEIR HOLM

Kreativ leder 3D/VFX

Torgeir (f. 1973) har en bakgrunn som grafisk designer, både for trykk og på digitale plattformer, men har de siste 20 årene primært jobbet innenfor 3D, visuelle effekter og animasjon. Til daglig jobber han aktivt på prosjekter, i tillegg til å lede team bestående av andre 3D designere og animatører, samt koordinering med eksterne leverandører.

Telefon: 97016038
E-post: torgeir@netron.no

Gerhard Aldorf

3D designer

Gerhard (f. 1960) har en bakgrunn i design og utforming av business grafikk. Han har jobbet på utallige tv produksjoner og reklamefilmer som 3D og motion graphics designer. Han har også jobbet med animasjoner for visualisering av industrielle produkter og oljeindustri, samt en god del archviz.

Telefon: 91136097
E-post: gerhard@netron.no

gerhard aldorf folka i netron
Gaute folka i netron

Gaute fleisje

Senior designer

Gaute (f. 1968) er senior designer og har vært med siden oppstart. Gautes analoge hode og tekniske innsikt gjør ham til en multidisiplinist som kan bidra på mange forskjellige nivåer. Han jobber like gjerne på store nasjonale brands som bitte små kunst- og kulturprosjekter.

Telefon: 97778576
E-post: gaute@netron.no

Sofie Byvold

Grafisk designer og innholdsskaper

Sofie Byvold (f. 1997) er innholdsskaper og grafisk designer i Netron, og er vår spesialist på sosiale medier. Hun er kreativ, pliktoppfyllende, positiv og strukturert. Hun liker å få utfordringer og lære nye ting. Hun er i tillegg kursholder innenfor sitt fag.

Telefon: 45679658
E-post: sofie@netron.no

sofie folka i netron

Barbara Johansson

Grafisk designer

Barbara (f. 1992) er grafisk designer og utdannet interiørdesigner, i tillegg til å ha kompetanse som illustratør med fokus på vektorgrafikk og digitale illustrasjoner. Hun jobber kreativt med øye for detaljer. Barbara har alltid en positiv holdning til utfordringene hun møter.

Anders Wisur

CTO – Chief Technology Officer

Anders (f. 1986) har 15 års erfaring med utvikling av webportaler, online software systemer, og komplekse web systemer. Kunnskap i fra markedsføring og kampanjer til drift av servere og nettverksinfrastruktur. Fulltids nerd og «DIY»er, og har vært med å starte flere teknologiselskaper.

Telefon: 90074103
E-post: anders@netron.no

anders folka i netron
miles folka i netron

Miles Pritzker

COO – Chief Operating Officer

Miles (f. 1964) er en kreativ og entusiastisk entreprenørsjel, født i NYC og flyttet til San Francisco etter universitetet. Miles kom til Norge 2004, og er lidenskapelig, organisert og proaktiv. Han er en utadvendt menneskeperson som lever for samarbeid, coaching og matlaging (collaboration, coaching and cooking).

John Johansen

Front end utvikler

John (f. 1989) er frontend utvikler med 15 års erfaring innen utvikling og UI design. Elsker å utforske nye teknologier og rammeverk vi kan benytte i fremtidige prosjekter. På fritiden spiller han gitar og Counter Strike.

john folka i netron

ALEKSANDR VENEVTSEV

Senior utvikler

Aleksandr (f. 1986) er en fullstack utvikler og har vært det i nesten 20 år. Han er også ansvarlig for en videregående skoles IT-infrastruktur, nettsteder, intern portal, nettverk, maskinvare og programvare. På fritiden liker han å fikse biler og spille volleyball.

E-post: aleksandr.venevtsev@netron.ee

Oliver Thunæs

Hovedutvikler i Leik Games AS

Oliver (f. 1998) er selvlært i spillutvikling, noe som han har drevet med i over 10 år. Liker å bygge ting selv på sin egen måte. Generell software- og hardware-entusiast og bestemors IT-support. I tillegg spiller han gitar på fritiden.

Camilla Wang Kvalheim

Daglig leder og Designer i Leik Games

Camilla (f. 1991) er utdannet innenfor spillutvikling og har drevet med det profesjonelt siden 2017. Hun kan grafisk design og spill-design. På fritiden liker hun å tegne og drive med håndverk.