Morten marius apenes

Kreativ leder

Morten Marius (f.1974) er byråets kreative leder med lang erfaring innen design og animasjon og etterhvert film og andre flater. Han holder en hånd over det meste som produseres i Netron og er en ressurs innenfor det kryssdisiplinære. Han jobber mest med regi, manus og idèutvikling. Han var med på å starte Netron i 2002.

Telefon: 91524696
E-post: morten@netron.no

morten Marius apenes folka i netron
Torgeir holm folka i netron

TORGEIR HOLM

Kreativ leder 3D/VFX

Torgeir (f. 1973) har en bakgrunn som grafisk designer, både for trykk og på digitale plattformer, men har de siste 20 årene primært jobbet innenfor 3D, visuelle effekter og animasjon. Til daglig jobber han aktivt på prosjekter, i tillegg til å lede team bestående av andre 3D designere og animatører, samt koordinering med eksterne leverandører.

Telefon: 97016038
E-post: torgeir@netron.no

Gerhard Aldorf

3D designer

Gerhard (f. 1960) har en bakgrunn i design og utforming av business grafikk. Han har jobbet på utallige tv produksjoner og reklamefilmer som 3D og motion graphics designer. Han har også jobbet med animasjoner for visualisering av industrielle produkter og oljeindustri, samt en god del archviz.

Telefon: 91136097
E-post: gerhard@netron.no

gerhard aldorf folka i netron
Therese Øvergard folka i netron

Therese Øvergård

Prosjektleder / Produsent

Therese (f. 1990) er utdannet filmviter fra NTNU Trondheim. Hun jobbet som festivalkoordinator for Fredrikstad Animation Festival i 5 år, og hatt ett års internship som produsentassistent i SF Norge produksjoner. Jobber både som produsent og prosjektleder i Netron film, og som markedsfører i Netron kommunikasjon.

Telefon: 97107682
E-post: therese@netron.no

Elisabet Barmen

Junior 3D designer

Elisabet (f. 1994) jobber med 3D Design, animasjon/VFX, men også grafisk, illustrasjonsarbeid og bildebehandling. Hun er grundig og glad i komplekst og nitidig arbeid, og en viktig del av filmavdelingen.

Telefon: 41287948
E-post: elisabet@netron.no

Elisabet barmen folka i netron