malin folka i netron

Malin ringsell OLAFSRUD

Daglig leder

Malin (f. 1994) er prosjektleder og har til enhver tid kontroll på stort og smått av bevegelige deler i prosjektene. Hun har de siste årene vært med på å bygge opp kommunikasjonsavdelingen vår slik den fremstår i dag, og har opparbeidet særlig kompetanse innen mediekjøp, digital annonsering og rapport/analyse.

Telefon: 94133886
E-post: malin@netron.no

Sofie Byvold

Grafisk designer og innholdsskaper

Sofie Byvold (f. 1997) er innholdsskaper og grafisk designer i Netron, og er vår spesialist på sosiale medier. Hun er kreativ, pliktoppfyllende, positiv og strukturert. Hun liker å få utfordringer og lære nye ting. Hun er i tillegg kursholder innenfor sitt fag.

Telefon: 45679658
E-post: sofie@netron.no

sofie folka i netron
Gaute folka i netron

Gaute fleisje

Senior designer

Gaute (f. 1968) er senior designer og har vært med siden oppstart. Gautes analoge hode og tekniske innsikt gjør ham til en multidisiplinist som kan bidra på mange forskjellige nivåer. Han jobber like gjerne på store nasjonale brands som bitte små kunst- og kulturprosjekter.

Telefon: 97778576
E-post: gaute@netron.no

Barbara Johansson

Grafisk designer

Barbara (f. 1992) er grafisk designer og utdannet interiørdesigner, i tillegg til å ha kompetanse som illustratør med fokus på vektorgrafikk og digitale illustrasjoner. Hun jobber kreativt med øye for detaljer. Barbara har alltid en positiv holdning til utfordringene hun møter.