Therese Øvergard folka i netron

Therese Øvergård

Prosjektleder / Produsent

Therese (f. 1990) er utdannet filmviter fra NTNU Trondheim. Hun jobbet som festivalkoordinator for Fredrikstad Animation Festival i 5 år, og hatt ett års internship som produsentassistent i SF Norge produksjoner. Jobber både som produsent og prosjektleder i Netron film, og som markedsfører i Netron kommunikasjon.

Telefon: 97107682
E-post: therese@netron.no

Gaute fleisje

Senior designer

Gaute (f. 1968) er senior designer og har vært med siden oppstart. Gautes analoge hode og tekniske innsikt gjør ham til en multidisiplinist som kan bidra på mange forskjellige nivåer. Han jobber like gjerne på store nasjonale brands som bitte små kunst- og kulturprosjekter.

Telefon: 97778576
E-post: gaute@netron.no

Gaute folka i netron
sofie folka i netron

Sofie Byvold

Grafisk designer og innholdsskaper

Sofie Byvold (f. 1997) er innholdsskaper og grafisk designer i Netron. Hun er kreativ, pliktoppfyllende, positiv og strukturert. Hun liker å få utfordringer og lære nye ting.

Telefon: 45679658
E-post: sofie@netron.no

Malin ringsell OLAFSRUD

Digital rådgiver og COO

Malin (f. 1994) er prosjektleder og har til enhver tid kontroll på stort og smått av bevegelige deler i prosjektene. Hun har de siste årene vært med på å bygge opp kommunikasjonsavdelingen vår slik den fremstår i dag, og har opparbeidet særlig kompetanse innen mediekjøp, digital annonsering og rapport/analyse.

Telefon: 94133886
E-post: malin@netron.no

malin folka i netron