Digital kulturformidling – kort oppsummert!

Digital kulturformidling brukes der rom, scene eller mangel på materiell legger begrensninger for det som skal formidles. Det kan brukes som en del av scenografien i et teaterstykke, i form av innhold i en historisk utstilling eller som et rammeverk for stedsuavhengige formidlingsprosjekter.

Netron har levert digitalt innhold til en rekke kultur- og sceneproduksjoner, og det er viktig for oss at disse leveransene skal være noe mer enn effektmakeri. Digitale hjelpemidler kan aldri kompensere for en svak utstilling og et dårlig konsept, men bidra til å styrke fortellingen som skal formidles, og gjøre den tilgjengelig for et bredere publikum.

Våre leveranseområder er blant annet:

Konseptutvikling

Vet du hva du vil fortelle, men ikke hvordan? Vi har erfaringen, kompetansen og verktøyene du trenger for å forvandle en god idé til et helstøpt konsept tilpasset målgruppene dine.

digital kulturformidling
digital kulturformidling

Digitale guider

Audio eller video? App eller QR-kode? Tenk på at gjesten din skal få en sømløs kulturopplevelse for lavest mulig innsats – uansett format.

Projisering på ulike flater

Ute, inne, vegg, bord, gulv. Alle overflater kan egne seg til projisering. Sjekk ut noen av flatene vi har projisert på her: Year of the Bear, Fredriksten Festning, Polar Bear.

digital kulturfomidlingDigital kulturformidling

Utstillingsdesign

Publikum skal oppleve at det fysiske og digitale henger sammen i en helhet når det gjelder bruk av tekst, bilder, objekter, film og ikke minst krav til universell utforming.

Vil du vite mer om digital kulturformidling, eller se nærmere på noen av våre prosjekter? Ta kontakt med Torgeir eller Morten Marius

Torgeir Holm, Kreativ leder 3D/VFX

Telefon: 97016038 / E-post: torgeir@netron.no

Morten Marius Apenes, Kreativ leder

Telefon: 91524696 / E-post: morten@netron.no