Spillavhengighet Norge jobber lokalt, regionalt og nasjonalt for å forebygge spilleavhengighet. De bidrar til at spilleavhengige og pårørendes stemmer blir hørt og setter lys på avhengighetens baksider.

Organisasjonen er en frittstående interesseorganisasjon, med nært samarbeid med ulike fagmiljøer innen feltet spilleavhengighet. Spillavhengighet Norge er etablert i 2002 og har i dag 7 ansatte og ca. 50 frivillige.

Spillavhengighet trenger en film som motiverer spilleavhengige og pårørende til å søke hjelp hos Spillavhengighet.no, via en informasjonskampanje. Kampanjen belyser de ulike fasene som en spilleavhengig befinner seg i, og samtidig vise at det er mulig å “vinne livet tilbake”. Filmen er i “low poly stil”, i samme gate som filmen til TONO. Det vil si at alle filmens elementer er i 3D – noe som senere kan brukes som frittstående elementer i presentasjoner, kampanjemateriell osv.

Hovedpersonen i reklamefilmen er kjønnsnøytral og anonymisert, og representerer offerets prosess fra å gå fra spiller – til spillavhengig. Filmen tar for seg en slags timelapse, hvor hele animasjonen er gjort i én sammenhengene kamerakjøring, i en 360-graders elliptisk rotasjon rundt hovedpersonen.

Reklamefilm og 3D / Spillavhengighet
Reklamefilm og 3D / Spillavhengighet
Relaterte prosjekter
Alle prosjekter