Netron har de siste årene vært så heldige å få produsere en rekke filmer for 1X/Halodi Robotics.

Hvem er 1X/Halodi?

Halodi Robotics er et norsk robotikkfirma med mål om å utvikle avanserte humanoide roboter. Disse skal bidra til å løse globale utfordringer. Roboten Eve er designet for å være en allsidig og kostnadseffektiv robot. Eve kan utføre ulike oppgaver innen bl.a. helsevesen, utdanning og produksjon.

Netron har jobbet med 1X/HALODI Robotics helt siden den spede begynnelse. Da Bernt, Phong og Jørgen jobbet med tegninger og prototyper i en låve i Moss. Oppgaven Netron fikk den gang var å lage en film. Filmen skulle hjelpe dem med å skaffe de første 9 millioner kronene til oppstarten av robotselskapet.

Pitch filmer

Dette går i kategorien “pitch filmer” som er en egen sjanger her hos oss. I en slik film – som bør være på ett til to minutter, skal vi gjøre en rekke ting: Først og fremst må vi skape et hjertefølt engasjement hos seeren. Når man er engasjert, hører man virkelig etter. Så må vi forklare problemstillingen og hva løsningen er. Så skal vi antyde hva markedet representerer og ikke minst må seeren få tro på at teamet bak vil være i stand til å gjennomføre prosjektet. Filmen skal være en “conversation starter”, og vi jobber med å legge opp til spørsmål man ønsker å få etter å ha vist videoen. En slik video skal spare inn de første 20 minuttene av et investormøte og det har vi gode erfaringer med.

Og det har 1X/Halodi Robotics også, med det resultatet at vi har laget investorfilmer stort sett hver gang de har gått en emisjonsrunde. Her er et lite utvalg av filmer vi har laget.

1X/HALODI Robotics, har kommet lengre enn de fleste siden 2016 og er nå et multinasjonalt selskap med mange ansatte på kontorer og verksteder både i Norge, Canada og USA

Der vi i starten lagde mye i 3D, har vi etterhvert brukt den utviklede roboten som «hovedperson» i filmene. Det hender likevel at vi må jobbe med spesialeffekter man ikke skal se, som i denne filmen hvor vi har lagt på visiret i etterkant. Forhåpentligvis så bra at du ikke kan se det.

Trenger du pitch film?

Send en mail til Morten Marius på morten@netron.no

Relaterte prosjekter